четверг, 22 июня 2017 г.

Незабутні враження і неоціненний досвід



Потужним вітром ввірвався в життя школи проект GoCamp, назавжди змінивши методику викладання англійської мови.
Почалось все з електронного листа від всесвітньої організації Go Global, в якому всі школи України запрошувались до участі  в проекті. Тільки декілька хвилин на роздуми і вранці почали працювати над креативним завданням «Запроси волонтера до своєї школи». Два місяці переживань і ми у списку 600 шкіл- переможнець.
Звичайно, той факт, що волонтер з поважних причин не зміг приїхати, дещо засмутив нас. Але обіцянка дітям про веселий і корисний відпочинок спонукала  до активної роботи. В наших руках була ретельно продумана програма для табору «Health and Sport», яку надали куратори проекту. Тема першого тижня – «Здорове харчування», другого – «Спорт», третього – «Моральне здоров’я молоді». Також нас забезпечили набором комунікативних ігор та необхідним банком матеріалів. Всі школи учасниці могли спілкуватись у групі «GoCamp Schools» та обмінюватись цікавими формами роботи.Англійська вивчалась під час занять спортом, малюванням, виконанням проектних робіт, квестів, перегонів, перегляду відеофільмів, зустрічей.
14. 06 ми взяли участі у концерті «From heart to heart» (c. Миколавка), де  разом з учнями з с. Брагинівка, пгт. Петропавлівка, с. Миколаївка відкривали Україну для волонтерів з Туреччини. 15.06 відбулась зустріч з волонтеркою Хелін. Під час діалогу діти дізнались багато про особливості навчання, традиції, національну кухню Туреччини. 16.06 до табору завітала команда з волонтером з Петропавлівського табору  «Rainbow». Діти зустрілись онлайн і пограли в ігри з командами GoCamp із Західної України та Єгипту. Увесь день кемпери змагались у неординарних видах спорту, презентували один одному пісні і речівки.   Зміна закінчилась яскраво, кожен учень отримав отримав сертифікат учасника проекту. Гарною новиною для всіх став дзвінок від координаторів GoCamp, які повідомили, що волонтер все таки приїде! Тож останній день був сповнений зустрічами, вреженнями і надією на нові пригоди в серпні!

Комментариев нет:

Отправить комментарий